Apple iPad 3 repareren

Kies uit de onderstaande mogelijkheden voor uw iPad 3 reparatie

iPad 3  Reparatie met originele onderdelen waar mogelijk

iPad 3 Reparatie Klaar in 2 uur

iPad 3 Reparatie tot 12 maanden garantie

Frontglas-scherm
iPad 3
Frontglas-scherm reparatie
Prijs: € 89,-
2 uur
Batterij-accu
iPad 3
Batterij-accu reparatie
Prijs: € 89,-
2 uur
Headset-koptelefoon
iPad 3
Headset-koptelefoon reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
Front camera
iPad 3
Front camera reparatie
Prijs op aanvraag
2 uur
Back camera
iPad 3
Back camera reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
Wifi ontvangst
iPad 3
Wifi ontvangst reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
Home Button
iPad 3
Home Button reparatie
Prijs: € 74,-
2 uur
LCD-display
iPad 3
LCD-display reparatie
Prijs: € 104,-
2 uur
Luidspreker
iPad 3
Luidspreker reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
Software herstel
iPad 3
Software herstel reparatie
Prijs: € 35,-
30 minuten
Microfoon
iPad 3
Microfoon reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
USB aansluiting-Dock connector
iPad 3
USB aansluiting-Dock connector reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
Volumeknop
iPad 3
Volumeknop reparatie
Prijs: € 74,-
2 uur
Waterschade-vochtschade
iPad 3
Waterschade-vochtschade reparatie
Prijs: € 69,-
2 dagen
Onderzoekskosten
iPad 3
Onderzoekskosten reparatie
Prijs: € 29,-
2 uur
Backcover-achterkant
iPad 3
Backcover-achterkant reparatie
Prijs op aanvraag
2 uur
Moederbord
iPad 3
Moederbord reparatie
Prijs op aanvraag
14 dagen

Staat uw iPad 3 Reparatie er niet tussen? Stuur ons een email.

iPad 3 Scherm Reparatie

De iPad 3 Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie van de iPad 3, gemiddeld duurt het 2 uur om uw iPad 3 Scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw iPad 3 scherm een kwalitatief hoogwaardig scherm, welke gelijk is aan het originele iPad 3 glas (OEM). Wij geven tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste iPad 3 scherm. Aangezien het laten maken van uw iPad 3 scherm ongeveer 2 uur duurt, is het voor ons praktisch als u uw iPad 3 bij ons brengt en de volgende werkdag komt ophalen. Wij adviseren u ook om direct na de iPad 3 scherm reparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw iPad 3 scherm weer kapot gaat.

Het iPad 3 scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen: 

  • Breuk in het glas van uw iPad 3
  • Uw iPad 3 scherm heeft geen beeld meer
  • Het iPad 3 scherm reageert niet meer of slecht op aanraking

iPad 3 Batterij Vervangen (koptekst 4)

Het vervangen van de iPad 3 batterij of accu, duurt ongeveer 2 uur en komt regelmatig voor. De iPad 3 batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw iPad 3 accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw iPad 3 batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw iPad 3 batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

De iPad 3 batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:
Uw iPad 3 batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPad 3 start niet op
  • Uw iPad 3 batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden
  • Uw iPad 3 scherm komt los van de achterkant
Overige iPad 3 Reparaties 

Naast de 2 meest voorkomende iPad 3 reparaties, zijn er nog diverse andere iPad 3 storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPad 3 of een niet werkende iPad 3 speaker of microfoon, het laten maken van uw iPad 3 is zo geregeld. Voor de meeste iPad 3 reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad.

iPad 3 Reparatie 

De meeste iPad 3 reparaties zijn in 2 uur klaar, mocht het laten maken van uw iPad 3 onverhoopt wat langer duren, dan is er geen mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw iPad 3 reparatie beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde iPad 3 storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw iPad 3 repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPad 3 reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw iPad 3 ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde iPad 3 reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPad 3 reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.  

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPad 3 een afspraak maakt, online of via de telefoon. Dan hebben wij als u bij ons aankomt ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPad 3 reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 (bel link) of stuur ons een email met uw vraag of verzoek. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw iPad 3.

 

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar professionals in de telefoon en tablet reparatie branche, die net als ons vakkundig en snel een reparatie uitvoeren aan de iPad 3. Of personen die daarvoor opgeleid willen worden om als licentiehouder/dealer van Mobile Service Centre een eigen telefoon en tablet reparatie vestiging te openen of als shop in shop aan de huidige activiteiten toe te voegen. Wij zoeken nog professionele iPad 3 reparateurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld, Bergen op Zoom, Berkel Rodenrijs, Best, Bilthoven, Blerick, Bovenkarspel, Boxtel, Bussum, Castricum, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Doetinchem, Dongen, Dordrecht, Drachten, Dronten, Duiven, Edam Volendam, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Ermelo, Etten-Leur, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand Sappemeer, Hoogvliet, Hoorn (NH.), Houten, Huizen, IJmond, IJsselstein, Kampen,  Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leusden, Lisse, Maassluis, Maastricht, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuw-Vennep, Nijkerk, Noordwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Oss, Oud-Beijerland, Purmerend, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schijndel, ’s-Gravenhage, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Sliedrecht, Sneek, Soest, Spijkenisse, Stadskanaal, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Uden, Uithoorn, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Veghel, Velserbroek, Venlo/Tegelen, Venray. Vlissingen, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.