Apple iPad mini repareren

Kies uit de onderstaande mogelijkheden voor uw iPad mini reparatie

iPad mini  Reparatie met originele onderdelen waar mogelijk

iPad mini Reparatie Klaar in 2 uur

iPad mini Reparatie tot 12 maanden garantie

Frontglas-scherm
iPad mini
Frontglas-scherm reparatie
Prijs: € 99,-
2 uur
Batterij-accu
iPad mini
Batterij-accu reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
Headset-koptelefoon
iPad mini
Headset-koptelefoon reparatie
Prijs op aanvraag
2 uur
Front camera
iPad mini
Front camera reparatie
Prijs: € 74,-
2 uur
Back camera
iPad mini
Back camera reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
Wifi ontvangst
iPad mini
Wifi ontvangst reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
Home Button
iPad mini
Home Button reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
LCD-display
iPad mini
LCD-display reparatie
Prijs: € 114,-
2 uur
Luidspreker
iPad mini
Luidspreker reparatie
Prijs: € 79,-
2 uur
Software herstel
iPad mini
Software herstel reparatie
Prijs: € 35,-
30 minuten
Microfoon
iPad mini
Microfoon reparatie
Prijs op aanvraag
2 uur
USB aansluiting-Dock connector
iPad mini
USB aansluiting-Dock connector reparatie
Prijs: € 74,-
2 uur
Volumeknop
iPad mini
Volumeknop reparatie
Prijs: € 74,-
2 uur
Waterschade-vochtschade
iPad mini
Waterschade-vochtschade reparatie
Prijs: € 69,-
2 dagen
Onderzoekskosten
iPad mini
Onderzoekskosten reparatie
Prijs: € 29,-
2 uur
Backcover-achterkant
iPad mini
Backcover-achterkant reparatie
Prijs op aanvraag
2 uur
Moederbord
iPad mini
Moederbord reparatie
Prijs op aanvraag
14 dagen

Staat uw iPad mini Reparatie er niet tussen? Stuur ons een email.

iPad mini Scherm Reparatie

De iPad mini Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie van de iPad mini, gemiddeld duurt het 2 uur om uw iPad mini Scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw iPad mini scherm een kwalitatief hoogwaardig scherm, welke gelijk is aan het originele iPad mini glas (OEM). Wij geven tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste iPad mini scherm. Aangezien het laten maken van uw iPad mini scherm ongeveer 2 uur duurt, is het voor ons praktisch als u uw iPad mini bij ons brengt en de volgende werkdag komt ophalen. Wij adviseren u ook om direct na de iPad mini scherm reparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw iPad mini scherm weer kapot gaat.

Het iPad mini scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen: 

  • Breuk in het glas van uw iPad mini
  • Uw iPad mini scherm heeft geen beeld meer
  • Het iPad mini scherm reageert niet meer of slecht op aanraking

iPad mini Batterij Vervangen (koptekst 4)

Het vervangen van de iPad mini batterij of accu, duurt ongeveer 2 uur en komt regelmatig voor. De iPad mini batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw iPad mini accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw iPad mini batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw iPad mini batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

De iPad mini batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:
Uw iPad mini batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPad mini start niet op
  • Uw iPad mini batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden
  • Uw iPad mini scherm komt los van de achterkant
Overige iPad mini Reparaties 

Naast de 2 meest voorkomende iPad mini reparaties, zijn er nog diverse andere iPad mini storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPad mini of een niet werkende iPad mini speaker of microfoon, het laten maken van uw iPad mini is zo geregeld. Voor de meeste iPad mini reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad.

iPad mini Reparatie 

De meeste iPad mini reparaties zijn in 2 uur klaar, mocht het laten maken van uw iPad mini onverhoopt wat langer duren, dan is er geen mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw iPad mini reparatie beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde iPad mini storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw iPad mini repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPad mini reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw iPad mini ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde iPad mini reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPad mini reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.  

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPad mini een afspraak maakt, online of via de telefoon. Dan hebben wij als u bij ons aankomt ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPad mini reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 (bel link) of stuur ons een email met uw vraag of verzoek. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw iPad mini.

 

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar professionals in de telefoon en tablet reparatie branche, die net als ons vakkundig en snel een reparatie uitvoeren aan de iPad mini. Of personen die daarvoor opgeleid willen worden om als licentiehouder/dealer van Mobile Service Centre een eigen telefoon en tablet reparatie vestiging te openen of als shop in shop aan de huidige activiteiten toe te voegen. Wij zoeken nog professionele iPad mini reparateurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld, Bergen op Zoom, Berkel Rodenrijs, Best, Bilthoven, Blerick, Bovenkarspel, Boxtel, Bussum, Castricum, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Doetinchem, Dongen, Dordrecht, Drachten, Dronten, Duiven, Edam Volendam, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Ermelo, Etten-Leur, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand Sappemeer, Hoogvliet, Hoorn (NH.), Houten, Huizen, IJmond, IJsselstein, Kampen,  Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leusden, Lisse, Maassluis, Maastricht, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuw-Vennep, Nijkerk, Noordwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Oss, Oud-Beijerland, Purmerend, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schijndel, ’s-Gravenhage, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Sliedrecht, Sneek, Soest, Spijkenisse, Stadskanaal, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Uden, Uithoorn, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Veghel, Velserbroek, Venlo/Tegelen, Venray. Vlissingen, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.