Apple iPhone 12 reparatie Arnhem

Kies uit de onderstaande mogelijkheden voor uw iPhone 12 reparatie Arnhem

  • iPhone 12 Reparatie met originele onderdelen waar mogelijk
  • De reparatie is klaar terwijl u wacht in Arnhem
  • 12 maanden garantie op uw reparatie.

iPhone 12 reparatie Arnhem? met originele onderdelen, maak nu snel een afspraak! Bel 026 202 0446 klaar terwijl u wacht kom langs in ons Service Centre.

Frontglas-scherm AAA+
iPhone 12
Frontglas-scherm AAA+ reparatie
Prijs: € 234,-
60 minuten
Frontglas-scherm OEM
iPhone 12
Frontglas-scherm OEM reparatie
Prijs: € 344,-
60 minuten
Batterij-accu
iPhone 12
Batterij-accu reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Front camera
iPhone 12
Front camera reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Back camera
iPhone 12
Back camera reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Moederbord
iPhone 12
Moederbord reparatie
Prijs op aanvraag
14 dagen
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen
iPhone 12
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Software
iPhone 12
Software reparatie
Prijs: € 35,-
30 minuten
Wifi ontvangst
iPhone 12
Wifi ontvangst reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Handsfree microfoon
iPhone 12
Handsfree microfoon reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Trilfunctie-muteknop
iPhone 12
Trilfunctie-muteknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Backhouse-achterkant
iPhone 12
Backhouse-achterkant reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Oorspeaker
iPhone 12
Oorspeaker reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Aan-uitknop
iPhone 12
Aan-uitknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Microfoon
iPhone 12
Microfoon reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Muziekspeaker
iPhone 12
Muziekspeaker reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
USB aansluiting-Dock connector
iPhone 12
USB aansluiting-Dock connector reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Volumeknop
iPhone 12
Volumeknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Waterschade-vochtschade
iPhone 12
Waterschade-vochtschade reparatie
Prijs: € 69,-
2 dagen
Onderzoekskosten
iPhone 12
Onderzoekskosten reparatie
Prijs: € 29,-
60 minuten

iPhone 12 Scherm Reparatie

De iPhone 12 Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie in Arnhem, gemiddeld duurt het 30 minuten om uw scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw scherm een 2 tal verschillende hoogwaardige kwaliteit schermen, één kwaliteit scherm welke gelijk is aan het originele glas (OEM) en een zeer goed geteste kopie scherm (AAA+). Voor een uitgebreide omschrijving  van de kwaliteit Schermen zie de volgende pagina.

Afhankelijk welke kwaliteit iPhone 12 scherm u kiest geven wij tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste scherm. Aangezien het repareren van uw scherm ongeveer 30 minuten duurt, bent u van harte welkom om mee te kijken tijdens de reparatie in Arnhem. Bij de schermreparatie van uw toestel wordt zowel het glas als de LCD vervangen. Wij adviseren u ook om direct na de schermreparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw scherm weer kapot gaat.

Het scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen:

  • Breuk in het glas van uw Touchscreen
  • Uw toestelscherm heeft geen beeld meer
  • Het touchscreen reageert niet meer of slecht op aanraking

Batterij vervangen van uw iPhone 12 Arnhem

Het vervangen van de iPhone 12 batterij of accu, duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en komt regelmatig voor. De batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

De batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:

  • Uw batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPhone 12 start niet op
  • Uw batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden

Overige iPhone 12 Reparaties

Naast de 2 meest voorkomende reparaties, zijn er nog diverse andere storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPhone 12 of een niet werkende  speaker of microfoon, het laten maken van uw telefoon is zo geregeld. Voor de meeste reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad.

Telefoon reparatie in 30 minuten in Arnhem

De meeste iPhone 12 reparaties zijn in 30 minuten klaar, mocht het laten maken van uw toestel onverhoopt wat langer duren, dan is er altijd een mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen. Dit als tijdelijke vervanging van de telefoon die u laat maken, zodat u gewoon bereikbaar bent tijdens de reparatie.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw telefoon beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw toestel repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPhone 12 reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw telefoon ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPhone 12 reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.  

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPhone 12 een afspraak maakt, Online, via de telefoon of Livechat.  Dan hebben wij als u bij ons aankomt in ons servicecentre in Arnhem ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPhone 12 Arnhem reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 en stuur ons een bericht. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw toestel.