Apple iPhone 12 repareren

Kies uit de onderstaande mogelijkheden voor uw iPhone 12 reparatie

  • iPhone 12 Reparatie met originele onderdelen waar mogelijk
  • iPhone 12 Reparatie klaar terwijl u wacht
  • iPhone 12 Reparatie tot 12 maanden garantie
Frontglas-scherm AAA+
iPhone 12
Frontglas-scherm AAA+ reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Frontglas-scherm OEM
iPhone 12
Frontglas-scherm OEM reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Batterij-accu
iPhone 12
Batterij-accu reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Front camera
iPhone 12
Front camera reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Back camera
iPhone 12
Back camera reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Moederbord
iPhone 12
Moederbord reparatie
Prijs op aanvraag
14 dagen
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen
iPhone 12
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Software
iPhone 12
Software reparatie
Prijs: € 35,-
30 minuten
Wifi ontvangst
iPhone 12
Wifi ontvangst reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Handsfree microfoon
iPhone 12
Handsfree microfoon reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Trilfunctie-muteknop
iPhone 12
Trilfunctie-muteknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Backhouse-achterkant
iPhone 12
Backhouse-achterkant reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Oorspeaker
iPhone 12
Oorspeaker reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Aan-uitknop
iPhone 12
Aan-uitknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Microfoon
iPhone 12
Microfoon reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Muziekspeaker
iPhone 12
Muziekspeaker reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
USB aansluiting-Dock connector
iPhone 12
USB aansluiting-Dock connector reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Volumeknop
iPhone 12
Volumeknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Waterschade-vochtschade
iPhone 12
Waterschade-vochtschade reparatie
Prijs: € 69,-
2 dagen
Onderzoekskosten
iPhone 12
Onderzoekskosten reparatie
Prijs: € 29,-
60 minuten

iPhone 12 Scherm Reparatie

De iPhone 12 Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie van de iPhone 12, gemiddeld duurt het 30 minuten om uw iPhone 12 Scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw iPhone 12 scherm een 2 tal verschillende hoogwaardige kwaliteits schermen, één kwaliteit scherm welke gelijk is aan het originele iPhone 12 glas (OEM) en een zeer goed geteste kopie versie iPhone 12 scherm (AAA+). Voor een uitgebreide omschrijving  van de kwaliteit iPhone 12 Schermen zie de volgende pagina. Afhankelijk welke kwaliteit iPhone 12 scherm u kiest geven wij tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste iPhone 12 scherm. Aangezien het repareren van uw iPhone 12 scherm ongeveer 30 minuten duurt, bent u van harte welkom om mee te kijken tijdens de reparatie. Bij de schermreparatie van uw iPhone 12 wordt zowel het glas als de LCD vervangen. Wij adviseren u ook om direct na de iPhone 12 scherm reparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw iPhone 12 scherm weer kapot gaat.

Het iPhone 12 scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen:

  • Breuk in het glas van uw iPhone 12
  • Uw iPhone 12 scherm heeft geen beeld meer
  • Het iPhone 12 scherm reageert niet meer of slecht op aanraking

iPhone 12 Batterij Vervangen

Het vervangen van de iPhone 12 batterij of accu, duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en komt regelmatig voor. De iPhone 12 batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw iPhone 12 accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw iPhone 12 batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw iPhone 12 batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

De iPhone 12 batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:
  • Uw iPhone 12 batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPhone 12 start niet op
  • Uw iPhone 12 batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden
Overige iPhone 12 Reparaties

Naast de 2 meest voorkomende iPhone 12 reparaties, zijn er nog diverse andere iPhone 12 storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPhone 12 of een niet werkende iPhone 12 speaker of microfoon, het laten maken van uw iPhone 12 is zo geregeld. Voor de meeste iPhone 12 reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad

iPhone 12 Reparatie

De meeste iPhone 12 reparaties zijn in 30 minuten klaar, mocht het laten maken van uw iPhone 12 onverhoopt wat langer duren, dan is er altijd een mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen. Dit als tijdelijke vervanging van de iPhone 12 die u laat maken, zodat u gewoon bereikbaar bent tijdens de reparatie.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw iPhone 12 reparatie beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde iPhone 12 storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw iPhone 12 repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPhone 12 reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw iPhone 12 ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde iPhone 12 reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPhone 12 reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.  

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPhone 12 een afspraak maakt, online of via de telefoon. Dan hebben wij als u bij ons aankomt ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPhone 12 reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 of stuur ons een email met uw vraag of verzoek. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw iPhone 12.

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar professionals in de telefoon en tablet reparatie branche, die net als ons vakkundig en snel een reparatie uitvoeren aan de iPhone 12. Of personen die daarvoor opgeleid willen worden om als licentiehouder/dealer van Mobile Service Centre een eigen telefoon en tablet reparatie vestiging te openen of als shop in shop aan de huidige activiteiten toe te voegen. Wij zoeken nog professionele iPhone 12 reparateurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld, Bergen op Zoom, Berkel Rodenrijs, Best, Bilthoven, Blerick, Bovenkarspel, Boxtel, Bussum, Castricum, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Doetinchem, Dongen, Dordrecht, Drachten, Dronten, Duiven, Edam Volendam, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Ermelo, Etten-Leur, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand Sappemeer, Hoogvliet, Hoorn (NH.), Houten, Huizen, IJmond, IJsselstein, Kampen,  Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leusden, Lisse, Maassluis, Maastricht, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuw-Vennep, Nijkerk, Noordwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Oss, Oud-Beijerland, Purmerend, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schijndel, ’s-Gravenhage, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Sliedrecht, Sneek, Soest, Stadskanaal, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Uden, Uithoorn, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Veghel, Velserbroek, Venlo/Tegelen, Venray. Vlissingen, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.