Apple iPhone 4S reparatie

Kies uit de onderstaande mogelijkheden voor uw iPhone 4S reparatie

  • iPhone 4S Reparatie met originele onderdelen waar mogelijk
  • iPhone 4S Reparatie klaar terwijl u wacht
  • iPhone 4S Reparatie tot 12 maanden garantie
Frontglas-scherm
iPhone 4S
Frontglas-scherm reparatie
Prijs: € 49,-
30 minuten
Batterij-accu
iPhone 4S
Batterij-accu reparatie
Prijs: € 29,-
15 minuten
Touch-LCD
iPhone 4S
Touch-LCD reparatie
Prijs: € 49,-
30 minuten
Headset-koptelefoon
iPhone 4S
Headset-koptelefoon reparatie
Prijs: € 39,-
30 minuten
Front camera
iPhone 4S
Front camera reparatie
Prijs: € 29,-
30 minuten
Back camera
iPhone 4S
Back camera reparatie
Prijs: € 29,-
30 minuten
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen
iPhone 4S
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen reparatie
Prijs: € 59,-
30 minuten
Software
iPhone 4S
Software reparatie
Prijs: € 35,-
30 minuten
Wifi ontvangst
iPhone 4S
Wifi ontvangst reparatie
Prijs: € 59,-
30 minuten
Home Button
iPhone 4S
Home Button reparatie
Prijs: € 59,-
30 minuten
Handsfree microfoon
iPhone 4S
Handsfree microfoon reparatie
Prijs: € 59,-
30 minuten
Trilfunctie-muteknop
iPhone 4S
Trilfunctie-muteknop reparatie
Prijs: € 54,-
30 minuten
Backhouse-achterkant
iPhone 4S
Backhouse-achterkant reparatie
Prijs: € 29,-
15 minuten
Aan-uitknop
iPhone 4S
Aan-uitknop reparatie
Prijs: € 54,-
30 minuten
Oorspeaker
iPhone 4S
Oorspeaker reparatie
Prijs: € 59,-
30 minuten
Microfoon
iPhone 4S
Microfoon reparatie
Prijs: € 49,-
30 minuten
Muziekspeaker
iPhone 4S
Muziekspeaker reparatie
Prijs: € 49,-
30 minuten
USB aansluiting-Dock connector
iPhone 4S
USB aansluiting-Dock connector reparatie
Prijs: € 49,-
30 minuten
Volumeknop
iPhone 4S
Volumeknop reparatie
Prijs: € 49,-
30 minuten
Waterschade-vochtschade
iPhone 4S
Waterschade-vochtschade reparatie
Prijs: € 69,-
2 dagen
Onderzoekskosten
iPhone 4S
Onderzoekskosten reparatie
Prijs: € 29,-
30 minuten
Frontglas-scherm AAA+
iPhone 4S
Frontglas-scherm AAA+ reparatie
Prijs: € 49,-
30 minuten
Moederbord
iPhone 4S
Moederbord reparatie
Prijs op aanvraag
14 dagen

iPhone 4S Scherm Reparatie

De iPhone 4S Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie van de iPhone 4S, gemiddeld duurt het 30 minuten om uw iPhone 4S Scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw iPhone 4S scherm een 2 tal verschillende hoogwaardige kwaliteits schermen, één kwaliteit scherm welke gelijk is aan het originele iPhone 4S glas (OEM) en een zeer goed geteste kopie versie iPhone 4S scherm (AAA+). Voor een uitgebreide omschrijving  van de kwaliteit iPhone 4S Schermen zie de volgende pagina. Afhankelijk welke kwaliteit iPhone 4S scherm u kiest geven wij tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste iPhone 4S scherm. Aangezien het repareren van uw iPhone 4S scherm ongeveer 30 minuten duurt, bent u van harte welkom om mee te kijken tijdens de reparatie. Bij de schermreparatie van uw iPhone 4S wordt zowel het glas als de LCD vervangen. Wij adviseren u ook om direct na de iPhone 4S scherm reparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw iPhone 4S scherm weer kapot gaat.

Het iPhone 4S scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen:

  • Breuk in het glas van uw iPhone 4S
  • Uw iPhone 4S scherm heeft geen beeld meer
  • Het iPhone 4S scherm reageert niet meer of slecht op aanraking

iPhone 4S Batterij Vervangen

Het vervangen van de iPhone 4S batterij of accu, duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en komt regelmatig voor. De iPhone 4S batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw iPhone 4S accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw iPhone 4S batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw iPhone 4S batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

De iPhone 4S batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:
  • Uw iPhone 4S batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPhone 4S start niet op
  • Uw iPhone 4S batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden
Overige iPhone 4S Reparaties

Naast de 2 meest voorkomende iPhone 4S reparaties, zijn er nog diverse andere iPhone 4S storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPhone 4S of een niet werkende iPhone 4S speaker of microfoon, het laten maken van uw iPhone 4S is zo geregeld. Voor de meeste iPhone 4S reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad

iPhone 4S Reparatie

De meeste iPhone 4S reparaties zijn in 30 minuten klaar, mocht het laten maken van uw iPhone 4S onverhoopt wat langer duren, dan is er altijd een mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen. Dit als tijdelijke vervanging van de iPhone 4S die u laat maken, zodat u gewoon bereikbaar bent tijdens de reparatie.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw iPhone 4S reparatie beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde iPhone 4S storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw iPhone 4S repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPhone 4S reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw iPhone 4S ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde iPhone 4S reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPhone 4S reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.  

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPhone 4S een afspraak maakt, online of via de telefoon. Dan hebben wij als u bij ons aankomt ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPhone 4S reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 of stuur ons een email met uw vraag of verzoek. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw iPhone 4S.

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar professionals in de telefoon en tablet reparatie branche, die net als ons vakkundig en snel een reparatie uitvoeren aan de iPhone 4S. Of personen die daarvoor opgeleid willen worden om als licentiehouder/dealer van Mobile Service Centre een eigen telefoon en tablet reparatie vestiging te openen of als shop in shop aan de huidige activiteiten toe te voegen. Wij zoeken nog professionele iPhone 4S reparateurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld, Bergen op Zoom, Berkel Rodenrijs, Best, Bilthoven, Blerick, Bovenkarspel, Boxtel, Bussum, Castricum, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Doetinchem, Dongen, Dordrecht, Drachten, Dronten, Duiven, Edam Volendam, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Ermelo, Etten-Leur, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand Sappemeer, Hoogvliet, Hoorn (NH.), Houten, Huizen, IJmond, IJsselstein, Kampen,  Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leusden, Lisse, Maassluis, Maastricht, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuw-Vennep, Nijkerk, Noordwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Oss, Oud-Beijerland, Purmerend, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schijndel, ’s-Gravenhage, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Sliedrecht, Sneek, Soest, Stadskanaal, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Uden, Uithoorn, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Veghel, Velserbroek, Venlo/Tegelen, Venray. Vlissingen, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.