Apple iPhone SE reparatie

Kies uit de onderstaande mogelijkheden voor uw iPhone SE reparatie

  • iPhone SE Reparatie met originele onderdelen waar mogelijk
  • iPhone SE Reparatie klaar terwijl u wacht
  • iPhone SE Reparatie tot 12 maanden garantie
Frontglas-scherm AAA+
iPhone SE
Frontglas-scherm AAA+ reparatie
Prijs op aanvraag
30 minuten
Frontglas-scherm OEM
iPhone SE
Frontglas-scherm OEM reparatie
Prijs: € 79,-
30 minuten
Batterij-accu
iPhone SE
Batterij-accu reparatie
Prijs: € 44,-
30 minuten
Headset-koptelefoon
iPhone SE
Headset-koptelefoon reparatie
Prijs: € 64,-
30 minuten
Front camera
iPhone SE
Front camera reparatie
Prijs: € 49,-
30 minuten
Back camera
iPhone SE
Back camera reparatie
Prijs: € 84,-
30 minuten
Moederbord
iPhone SE
Moederbord reparatie
Prijs op aanvraag
14 dagen
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen
iPhone SE
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen reparatie
Prijs: € 49,-
30 minuten
Software
iPhone SE
Software reparatie
Prijs: € 35,-
30 minuten
Wifi ontvangst
iPhone SE
Wifi ontvangst reparatie
Prijs op aanvraag
30 minuten
Home Button
iPhone SE
Home Button reparatie
Prijs: € 44,-
30 minuten
Handsfree microfoon
iPhone SE
Handsfree microfoon reparatie
Prijs: € 64,-
30 minuten
Trilfunctie-muteknop
iPhone SE
Trilfunctie-muteknop reparatie
Prijs: € 64,-
30 minuten
Backhouse-achterkant
iPhone SE
Backhouse-achterkant reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Oorspeaker
iPhone SE
Oorspeaker reparatie
Prijs: € 44,-
30 minuten
Aan-uitknop
iPhone SE
Aan-uitknop reparatie
Prijs: € 64,-
30 minuten
Microfoon
iPhone SE
Microfoon reparatie
Prijs: € 64,-
30 minuten
Muziekspeaker
iPhone SE
Muziekspeaker reparatie
Prijs: € 64,-
30 minuten
USB aansluiting-Dock connector
iPhone SE
USB aansluiting-Dock connector reparatie
Prijs: € 64,-
30 minuten
Volumeknop
iPhone SE
Volumeknop reparatie
Prijs: € 64,-
30 minuten
Waterschade-vochtschade
iPhone SE
Waterschade-vochtschade reparatie
Prijs: € 69,-
2 dagen
Onderzoekskosten
iPhone SE
Onderzoekskosten reparatie
Prijs: € 29,-
30 minuten

iPhone SE Scherm Reparatie

De iPhone SE Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie van de iPhone SE, gemiddeld duurt het 30 minuten om uw iPhone SE Scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw iPhone SE scherm een 2 tal verschillende hoogwaardige kwaliteits schermen, één kwaliteit scherm welke gelijk is aan het originele iPhone SE glas (OEM) en een zeer goed geteste kopie versie iPhone SE scherm (AAA+). Voor een uitgebreide omschrijving  van de kwaliteit iPhone SE Schermen zie de volgende pagina. Afhankelijk welke kwaliteit iPhone SE scherm u kiest geven wij tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste iPhone SE scherm. Aangezien het repareren van uw iPhone SE scherm ongeveer 30 minuten duurt, bent u van harte welkom om mee te kijken tijdens de reparatie. Bij de schermreparatie van uw iPhone SE wordt zowel het glas als de LCD vervangen. Wij adviseren u ook om direct na de iPhone SE scherm reparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw iPhone SE scherm weer kapot gaat.

Het iPhone SE scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen:

  • Breuk in het glas van uw iPhone SE
  • Uw iPhone SE scherm heeft geen beeld meer
  • Het iPhone SE scherm reageert niet meer of slecht op aanraking

iPhone SE Batterij Vervangen

Het vervangen van de iPhone SE batterij of accu, duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en komt regelmatig voor. De iPhone SE batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw iPhone SE accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw iPhone SE batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw iPhone SE batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

De iPhone SE batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:
  • Uw iPhone SE batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPhone SE start niet op
  • Uw iPhone SE batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden
Overige iPhone SE Reparaties

Naast de 2 meest voorkomende iPhone SE reparaties, zijn er nog diverse andere iPhone SE storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPhone SE of een niet werkende iPhone SE speaker of microfoon, het laten maken van uw iPhone SE is zo geregeld. Voor de meeste iPhone SE reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad

iPhone SE Reparatie

De meeste iPhone SE reparaties zijn in 30 minuten klaar, mocht het laten maken van uw iPhone SE onverhoopt wat langer duren, dan is er altijd een mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen. Dit als tijdelijke vervanging van de iPhone SE die u laat maken, zodat u gewoon bereikbaar bent tijdens de reparatie.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw iPhone SE reparatie beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde iPhone SE storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw iPhone SE repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPhone SE reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw iPhone SE ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde iPhone SE reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPhone SE reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.  

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPhone SE een afspraak maakt, online of via de telefoon. Dan hebben wij als u bij ons aankomt ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPhone SE reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 of stuur ons een email met uw vraag of verzoek. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw iPhone SE.

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar professionals in de telefoon en tablet reparatie branche, die net als ons vakkundig en snel een reparatie uitvoeren aan de iPhone SE. Of personen die daarvoor opgeleid willen worden om als licentiehouder/dealer van Mobile Service Centre een eigen telefoon en tablet reparatie vestiging te openen of als shop in shop aan de huidige activiteiten toe te voegen. Wij zoeken nog professionele iPhone SE reparateurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld, Bergen op Zoom, Berkel Rodenrijs, Best, Bilthoven, Blerick, Bovenkarspel, Boxtel, Bussum, Castricum, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Doetinchem, Dongen, Dordrecht, Drachten, Dronten, Duiven, Edam Volendam, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Ermelo, Etten-Leur, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand Sappemeer, Hoogvliet, Hoorn (NH.), Houten, Huizen, IJmond, IJsselstein, Kampen,  Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leusden, Lisse, Maassluis, Maastricht, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuw-Vennep, Nijkerk, Noordwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Oss, Oud-Beijerland, Purmerend, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schijndel, ’s-Gravenhage, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Sliedrecht, Sneek, Soest, Stadskanaal, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Uden, Uithoorn, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Veghel, Velserbroek, Venlo/Tegelen, Venray. Vlissingen, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.