Apple iPhone X reparatie

Kies uit de onderstaande mogelijkheden voor uw iPhone X reparatie

  • iPhone X Reparatie met originele onderdelen waar mogelijk
  • iPhone X Reparatie klaar terwijl u wacht
  • iPhone X Reparatie tot 12 maanden garantie
Frontglas-scherm AAA+
iPhone X
Frontglas-scherm AAA+ reparatie
Prijs: € 179,-
60 minuten
Frontglas-scherm OEM
iPhone X
Frontglas-scherm OEM reparatie
Prijs: € 229,-
60 minuten
Batterij-accu
iPhone X
Batterij-accu reparatie
Prijs: € 84,-
60 minuten
Back camera
iPhone X
Back camera reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen
iPhone X
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Software
iPhone X
Software reparatie
Prijs: € 35,-
30 minuten
Wifi ontvangst
iPhone X
Wifi ontvangst reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Handsfree microfoon
iPhone X
Handsfree microfoon reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Trilfunctie-muteknop
iPhone X
Trilfunctie-muteknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Backhouse-achterkant
iPhone X
Backhouse-achterkant reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Aan-uitknop
iPhone X
Aan-uitknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Oorspeaker
iPhone X
Oorspeaker reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Microfoon
iPhone X
Microfoon reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Muziekspeaker
iPhone X
Muziekspeaker reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
USB aansluiting-Dock connector
iPhone X
USB aansluiting-Dock connector reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Volumeknop
iPhone X
Volumeknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Waterschade-vochtschade
iPhone X
Waterschade-vochtschade reparatie
Prijs: € 69,-
2 dagen
Onderzoekskosten
iPhone X
Onderzoekskosten reparatie
Prijs: € 29,-
60 minuten
Front camera
iPhone X
Front camera reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Moederbord
iPhone X
Moederbord reparatie
Prijs op aanvraag
14 dagen

iPhone X Scherm Reparatie

De iPhone X Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie van de iPhone X, gemiddeld duurt het 30 minuten om uw iPhone X Scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw iPhone X scherm een 2 tal verschillende hoogwaardige kwaliteits schermen, één kwaliteit scherm welke gelijk is aan het originele iPhone X glas (OEM) en een zeer goed geteste kopie versie iPhone X scherm (AAA+). Voor een uitgebreide omschrijving  van de kwaliteit iPhone X Schermen zie de volgende pagina. Afhankelijk welke kwaliteit iPhone X scherm u kiest geven wij tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste iPhone X scherm. Aangezien het repareren van uw iPhone X scherm ongeveer 30 minuten duurt, bent u van harte welkom om mee te kijken tijdens de reparatie. Bij de schermreparatie van uw iPhone X wordt zowel het glas als de LCD vervangen. Wij adviseren u ook om direct na de iPhone X scherm reparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw iPhone X scherm weer kapot gaat.

Het iPhone X scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen:

  • Breuk in het glas van uw iPhone X
  • Uw iPhone X scherm heeft geen beeld meer
  • Het iPhone X scherm reageert niet meer of slecht op aanraking

iPhone X Batterij Vervangen

Het vervangen van de iPhone X batterij of accu, duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en komt regelmatig voor. De iPhone X batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw iPhone X accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw iPhone X batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw iPhone X batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

De iPhone X batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:
  • Uw iPhone X batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPhone X start niet op
  • Uw iPhone X batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden
Overige iPhone X Reparaties

Naast de 2 meest voorkomende iPhone X reparaties, zijn er nog diverse andere iPhone X storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPhone X of een niet werkende iPhone X speaker of microfoon, het laten maken van uw iPhone X is zo geregeld. Voor de meeste iPhone X reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad

iPhone X Reparatie

De meeste iPhone X reparaties zijn in 30 minuten klaar, mocht het laten maken van uw iPhone X onverhoopt wat langer duren, dan is er altijd een mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen. Dit als tijdelijke vervanging van de iPhone X die u laat maken, zodat u gewoon bereikbaar bent tijdens de reparatie.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw iPhone X reparatie beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde iPhone X storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw iPhone X repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPhone X reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw iPhone X ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde iPhone X reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPhone X reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.  

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPhone X een afspraak maakt, online of via de telefoon. Dan hebben wij als u bij ons aankomt ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPhone X reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 of stuur ons een email met uw vraag of verzoek. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw iPhone X.

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar professionals in de telefoon en tablet reparatie branche, die net als ons vakkundig en snel een reparatie uitvoeren aan de iPhone X. Of personen die daarvoor opgeleid willen worden om als licentiehouder/dealer van Mobile Service Centre een eigen telefoon en tablet reparatie vestiging te openen of als shop in shop aan de huidige activiteiten toe te voegen. Wij zoeken nog professionele iPhone X reparateurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld, Bergen op Zoom, Berkel Rodenrijs, Best, Bilthoven, Blerick, Bovenkarspel, Boxtel, Bussum, Castricum, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Doetinchem, Dongen, Dordrecht, Drachten, Dronten, Duiven, Edam Volendam, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Ermelo, Etten-Leur, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand Sappemeer, Hoogvliet, Hoorn (NH.), Houten, Huizen, IJmond, IJsselstein, Kampen,  Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leusden, Lisse, Maassluis, Maastricht, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuw-Vennep, Nijkerk, Noordwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Oss, Oud-Beijerland, Purmerend, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schijndel, ’s-Gravenhage, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Sliedrecht, Sneek, Soest, Stadskanaal, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Uden, Uithoorn, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Veghel, Velserbroek, Venlo/Tegelen, Venray. Vlissingen, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.