Apple iPhone Xr reparatie

Kies uit de onderstaande mogelijkheden voor uw iPhone Xr reparatie

  • iPhone Xr Reparatie met originele onderdelen waar mogelijk
  • iPhone Xr Reparatie klaar terwijl u wacht
  • iPhone Xr Reparatie tot 12 maanden garantie
Frontglas-scherm AAA+
iPhone Xr
Frontglas-scherm AAA+ reparatie
Prijs: € 129,-
60 minuten
Frontglas-scherm OEM
iPhone Xr
Frontglas-scherm OEM reparatie
Prijs: € 149,-
60 minuten
Batterij-accu
iPhone Xr
Batterij-accu reparatie
Prijs: € 79,-
60 minuten
Front camera
iPhone Xr
Front camera reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Back camera
iPhone Xr
Back camera reparatie
Prijs: € 99,-
60 minuten
Moederbord
iPhone Xr
Moederbord reparatie
Prijs op aanvraag
14 dagen
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen
iPhone Xr
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Software
iPhone Xr
Software reparatie
Prijs: € 35,-
30 minuten
Wifi ontvangst
iPhone Xr
Wifi ontvangst reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Handsfree microfoon
iPhone Xr
Handsfree microfoon reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Trilfunctie-muteknop
iPhone Xr
Trilfunctie-muteknop reparatie
Prijs: € 79,-
60 minuten
Backhouse-achterkant
iPhone Xr
Backhouse-achterkant reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Oorspeaker
iPhone Xr
Oorspeaker reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Aan-uitknop
iPhone Xr
Aan-uitknop reparatie
Prijs: € 79,-
60 minuten
Microfoon
iPhone Xr
Microfoon reparatie
Prijs: € 79,-
60 minuten
Muziekspeaker
iPhone Xr
Muziekspeaker reparatie
Prijs: € 49,-
60 minuten
USB aansluiting-Dock connector
iPhone Xr
USB aansluiting-Dock connector reparatie
Prijs: € 79,-
60 minuten
Volumeknop
iPhone Xr
Volumeknop reparatie
Prijs: € 79,-
60 minuten
Waterschade-vochtschade
iPhone Xr
Waterschade-vochtschade reparatie
Prijs: € 69,-
2 dagen
Onderzoekskosten
iPhone Xr
Onderzoekskosten reparatie
Prijs: € 29,-
60 minuten

iPhone Xr Scherm Reparatie

De iPhone Xr Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie van de iPhone Xr, gemiddeld duurt het 30 minuten om uw iPhone Xr Scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw iPhone Xr scherm een 2 tal verschillende hoogwaardige kwaliteits schermen, één kwaliteit scherm welke gelijk is aan het originele iPhone Xr glas (OEM) en een zeer goed geteste kopie versie iPhone Xr scherm (AAA+). Voor een uitgebreide omschrijving  van de kwaliteit iPhone Xr Schermen zie de volgende pagina. Afhankelijk welke kwaliteit iPhone Xr scherm u kiest geven wij tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste iPhone Xr scherm. Aangezien het repareren van uw iPhone Xr scherm ongeveer 30 minuten duurt, bent u van harte welkom om mee te kijken tijdens de reparatie. Bij de schermreparatie van uw iPhone Xr wordt zowel het glas als de LCD vervangen. Wij adviseren u ook om direct na de iPhone Xr scherm reparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw iPhone Xr scherm weer kapot gaat.

Het iPhone Xr scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen:

  • Breuk in het glas van uw iPhone Xr
  • Uw iPhone Xr scherm heeft geen beeld meer
  • Het iPhone Xr scherm reageert niet meer of slecht op aanraking

iPhone Xr Batterij Vervangen

Het vervangen van de iPhone Xr batterij of accu, duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en komt regelmatig voor. De iPhone Xr batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw iPhone Xr accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw iPhone Xr batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw iPhone Xr batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

De iPhone Xr batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:
  • Uw iPhone Xr batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPhone Xr start niet op
  • Uw iPhone Xr batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden
Overige iPhone Xr Reparaties

Naast de 2 meest voorkomende iPhone Xr reparaties, zijn er nog diverse andere iPhone Xr storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPhone Xr of een niet werkende iPhone Xr speaker of microfoon, het laten maken van uw iPhone Xr is zo geregeld. Voor de meeste iPhone Xr reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad

iPhone Xr Reparatie

De meeste iPhone Xr reparaties zijn in 30 minuten klaar, mocht het laten maken van uw iPhone Xr onverhoopt wat langer duren, dan is er altijd een mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen. Dit als tijdelijke vervanging van de iPhone Xr die u laat maken, zodat u gewoon bereikbaar bent tijdens de reparatie.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw iPhone Xr reparatie beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde iPhone Xr storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw iPhone Xr repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPhone Xr reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw iPhone Xr ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde iPhone Xr reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPhone Xr reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.  

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPhone Xr een afspraak maakt, online of via de telefoon. Dan hebben wij als u bij ons aankomt ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPhone Xr reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 of stuur ons een email met uw vraag of verzoek. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw iPhone Xr.

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar professionals in de telefoon en tablet reparatie branche, die net als ons vakkundig en snel een reparatie uitvoeren aan de iPhone Xr. Of personen die daarvoor opgeleid willen worden om als licentiehouder/dealer van Mobile Service Centre een eigen telefoon en tablet reparatie vestiging te openen of als shop in shop aan de huidige activiteiten toe te voegen. Wij zoeken nog professionele iPhone Xr reparateurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld, Bergen op Zoom, Berkel Rodenrijs, Best, Bilthoven, Blerick, Bovenkarspel, Boxtel, Bussum, Castricum, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Doetinchem, Dongen, Dordrecht, Drachten, Dronten, Duiven, Edam Volendam, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Ermelo, Etten-Leur, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand Sappemeer, Hoogvliet, Hoorn (NH.), Houten, Huizen, IJmond, IJsselstein, Kampen,  Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leusden, Lisse, Maassluis, Maastricht, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuw-Vennep, Nijkerk, Noordwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Oss, Oud-Beijerland, Purmerend, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schijndel, ’s-Gravenhage, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Sliedrecht, Sneek, Soest, Stadskanaal, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Uden, Uithoorn, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Veghel, Velserbroek, Venlo/Tegelen, Venray. Vlissingen, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.