Apple iPhone XS reparatie

Kies uit de onderstaande mogelijkheden voor uw iPhone XS reparatie

  • iPhone XS Reparatie met originele onderdelen waar mogelijk
  • iPhone XS Reparatie klaar terwijl u wacht
  • iPhone XS Reparatie tot 12 maanden garantie
Frontglas-scherm AAA+
iPhone XS
Frontglas-scherm AAA+ reparatie
Prijs: € 119,-
60 minuten
Frontglas-scherm OEM
iPhone XS
Frontglas-scherm OEM reparatie
Prijs: € 169,-
60 minuten
Batterij-accu
iPhone XS
Batterij-accu reparatie
Prijs: € 84,-
60 minuten
Front camera
iPhone XS
Front camera reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Back camera
iPhone XS
Back camera reparatie
Prijs: € 109,-
60 minuten
Moederbord
iPhone XS
Moederbord reparatie
Prijs op aanvraag
14 dagen
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen
iPhone XS
Beeldscherm gaat niet uit tijdens bellen reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Software
iPhone XS
Software reparatie
Prijs: € 35,-
30 minuten
Wifi ontvangst
iPhone XS
Wifi ontvangst reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Handsfree microfoon
iPhone XS
Handsfree microfoon reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Trilfunctie-muteknop
iPhone XS
Trilfunctie-muteknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Backhouse-achterkant
iPhone XS
Backhouse-achterkant reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Oorspeaker
iPhone XS
Oorspeaker reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Aan-uitknop
iPhone XS
Aan-uitknop reparatie
Prijs: € 74,-
60 minuten
Microfoon
iPhone XS
Microfoon reparatie
Prijs: € 79,-
60 minuten
Muziekspeaker
iPhone XS
Muziekspeaker reparatie
Prijs: € 49,-
60 minuten
USB aansluiting-Dock connector
iPhone XS
USB aansluiting-Dock connector reparatie
Prijs: € 79,-
60 minuten
Volumeknop
iPhone XS
Volumeknop reparatie
Prijs op aanvraag
60 minuten
Waterschade-vochtschade
iPhone XS
Waterschade-vochtschade reparatie
Prijs: € 69,-
2 dagen
Onderzoekskosten
iPhone XS
Onderzoekskosten reparatie
Prijs: € 29,-
60 minuten

iPhone XS Scherm Reparatie

De iPhone XS Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie van de iPhone XS, gemiddeld duurt het 30 minuten om uw iPhone XS Scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw iPhone XS scherm een 2 tal verschillende hoogwaardige kwaliteits schermen, één kwaliteit scherm welke gelijk is aan het originele iPhone XS glas (OEM) en een zeer goed geteste kopie versie iPhone XS scherm (AAA+). Voor een uitgebreide omschrijving  van de kwaliteit iPhone XS Schermen zie de volgende pagina. Afhankelijk welke kwaliteit iPhone XS scherm u kiest geven wij tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste iPhone XS scherm. Aangezien het repareren van uw iPhone XS scherm ongeveer 30 minuten duurt, bent u van harte welkom om mee te kijken tijdens de reparatie. Bij de schermreparatie van uw iPhone XS wordt zowel het glas als de LCD vervangen. Wij adviseren u ook om direct na de iPhone XS scherm reparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw iPhone XS scherm weer kapot gaat.

Het iPhone XS scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen:

  • Breuk in het glas van uw iPhone XS
  • Uw iPhone XS scherm heeft geen beeld meer
  • Het iPhone XS scherm reageert niet meer of slecht op aanraking

iPhone XS Batterij Vervangen

Het vervangen van de iPhone XS batterij of accu, duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en komt regelmatig voor. De iPhone XS batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw iPhone XS accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw iPhone XS batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw iPhone XS batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

De iPhone XS batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:
  • Uw iPhone XS batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPhone XS start niet op
  • Uw iPhone XS batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden
Overige iPhone XS Reparaties

Naast de 2 meest voorkomende iPhone XS reparaties, zijn er nog diverse andere iPhone XS storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPhone XS of een niet werkende iPhone XS speaker of microfoon, het laten maken van uw iPhone XS is zo geregeld. Voor de meeste iPhone XS reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad

iPhone XS Reparatie

De meeste iPhone XS reparaties zijn in 30 minuten klaar, mocht het laten maken van uw iPhone XS onverhoopt wat langer duren, dan is er altijd een mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen. Dit als tijdelijke vervanging van de iPhone XS die u laat maken, zodat u gewoon bereikbaar bent tijdens de reparatie.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw iPhone XS reparatie beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde iPhone XS storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw iPhone XS repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPhone XS reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw iPhone XS ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde iPhone XS reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPhone XS reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.  

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPhone XS een afspraak maakt, online of via de telefoon. Dan hebben wij als u bij ons aankomt ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPhone XS reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 of stuur ons een email met uw vraag of verzoek. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw iPhone XS.

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar professionals in de telefoon en tablet reparatie branche, die net als ons vakkundig en snel een reparatie uitvoeren aan de iPhone XS. Of personen die daarvoor opgeleid willen worden om als licentiehouder/dealer van Mobile Service Centre een eigen telefoon en tablet reparatie vestiging te openen of als shop in shop aan de huidige activiteiten toe te voegen. Wij zoeken nog professionele iPhone XS reparateurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld, Bergen op Zoom, Berkel Rodenrijs, Best, Bilthoven, Blerick, Bovenkarspel, Boxtel, Bussum, Castricum, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Doetinchem, Dongen, Dordrecht, Drachten, Dronten, Duiven, Edam Volendam, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Ermelo, Etten-Leur, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand Sappemeer, Hoogvliet, Hoorn (NH.), Houten, Huizen, IJmond, IJsselstein, Kampen,  Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leusden, Lisse, Maassluis, Maastricht, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuw-Vennep, Nijkerk, Noordwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Oss, Oud-Beijerland, Purmerend, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schijndel, ’s-Gravenhage, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Sliedrecht, Sneek, Soest, Stadskanaal, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Uden, Uithoorn, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Veghel, Velserbroek, Venlo/Tegelen, Venray. Vlissingen, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.