Handyman Groningen

 

Welkom bij inleverpunt Handyman Groningen,

Uw telefoon of tablet stuk? Geen probleem, wij repareren uw telefoon of tablet op een professionele wijze met originele onderdelen waar mogelijk.

In de vestiging van de Handyman te Groningen kunt u uw toestel inleveren ter reparatie. Uw toestel wordt dan naar de Mobile Service Centre vestiging te Arnhem opgestuurd voor reparatie. Of het nu gaat om een breuk in uw frontglas, vervangen van een batterij/accu of een telefoon die niet opstart, iedere reparatie gaat met de hoogst mogelijke service en dienstverlening.

Hoe werkt het opsturen?
U brengt uw toestel langs in de vestiging van de Handyman te Groningen. Vervolgens gaat u samen met een medewerker een reparatie formulier invullen. Hier vult u uw contact gegevens en een korte omschrijving van de klacht.

Dit formulier wordt dan per mail en samen met het toestel verstuurd naar Mobile Service Centre Arnhem. Wanneer het toestel is ontvangen wordt het toestel getest door een medewerker van Mobile Service Centre. Na de test wordt u opgebeld om de stand van zaken te bespreken. In dit gesprek geven we aan wat er defect is aan het toestel en hoeveel dit gaat kosten. De meeste prijzen kunt u al vooraf vinden op onze website.

Na akkoord van de reparatie en de kosten beginnen wij met het repareren van uw toestel. De meeste reparaties zijn wij ongeveer 30 minuten mee bezig. De meeste onderdelen van de gangbare toestellen hebben wij in huis! Maar soms kan het zo zijn dat dit niet het geval is en dat betekent dat wij het onderdeel moeten bestellen. Meestal is het dan de volgende werkdag bij ons in huis!

Na de reparatie testen wij het toestel wederom om te kijken of alles goed werkt en het probleem is verholpen. Als het toestel de test is doorstaan dan krijg u van ons een telefoontje dat het toestel gereed is. Hierna sturen wij een factuur met de kosten van de reparatie. Wanneer wij het geld hebben ontvangen sturen wij het toestel terug naar uw huis adres of terug naar de vesting van de Handyman te Groningen(dit ligt aan uw voorkeur).

Als u nog meer vragen heeft kunt u ons bereiken op 085-5363637 of u kunt een mail sturen naar info@mobileservicecentre.eu

Met vriendelijke groet,

Handyman Groningen
Mobile Service Centre Arnhem


Handyman Groningen
Oude Ebbingestraat 52
9712 HL Groningen
Bel ons op: 050 – 312 72 98

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30

Dinsdag 09:00 – 17:30

Woensdag 09:00 – 17:30

Donderdag 09:00 – 20:00

Vrijdag 09:00 – 17:30

Zaterdag 09:00 – 17:00

Zondag gesloten