iPhone reparaties

Voor reparaties aan de Apple iPhone zijn nagenoeg altijd voldoende onderdelen op voorraad. Of het nu gaat om het vervangen van uw iPhone scherm of het vervangen van een batterij. In 97% van de gevallen staat u binnen 30 minuten weer buiten met een werkende iPhone. De 30 minuten iPhone reparatie service kunnen wij u aanbieden in onze vestigingen te Apeldoorn, Arnhem, Bladel, Breda, Hilversum, Lingewaard (Huissen), Nijmegen, Spijkenisse en Vriezenveen.

Voor de reparatie van uw iPhone kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Uiteraard is het ook mogelijk om online een afspraak in te plannen voor een reparatie aan uw iPhone, dan weet u zeker dat wij direct aan de reparatie van uw iPhone beginnen.

Indien onze vestigingen niet bij u in de buurt zijn of bent u niet in de gelegenheid om één van onze Service Centre’s te bezoeken, dan is het verzenden van uw iPhone voor een reparatie een goed en vertrouwd alternatief zonder extra kosten.
Reparaties aan uw Apple iPhone worden door gecertificeerde engineers uitgevoerd met de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen. Op de door ons uitgevoerde iPhone reparaties geven wij tot 12 maanden garantie.

KIES UW TYPE APPLE IPHONE VOOR MEER INFORMATIE OVER DE REPARATIE VAN UW IPHONE.