Mobile Service Centre binnenkort ook in BREDA

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft vandaag wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Tom Dooge wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in januari 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in BREDA om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

 

Tom Dooge werd 41 jaar geleden geboren in Oosterhout (NB). Hij is gehuwd en vader van 2 kinderen en woonachtig in Bavel bij Breda.  Na zijn studie Bedrijfskunde/ Business Administration aan de Erasmusuniversiteit te Rotterdam is Tom zijn loopbaan aangevangen in het bank- en verzekeringswezen. Na de start als ondernemer in 2007 (management & consultancy) was hij o.a. interim-directeur bij de Rabobank. Thans werkt hij aan meerdere projecten op het gebied van arbeidsmobiliteit en Executive Coaching. Tom erkent de noodzaak van professionalisering van de branche waarin wij ons begeven. Ons franchiseconcept “samen sta je sterk” sluit erg goed aan bij de visie van Tom. Wij danken Tom voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre BREDA-OOST.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.  

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt binnenkort 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre BREDA-OOST en via de website (www.mobileservicecentre.eu) alsdan uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of per email via breda-oost@mobileservicecentre.eu.

Mobile Service Centre BREDA-OOST wordt vanaf januari 2018 gevestigd in het “Squadron Building” gelegen aan de Takkebijsters 57a te BREDA.

Gratis parkeren voor de deur is mogelijk bij al onze vestigingen.

Mobile Service Centre Nederland

ing. Gerard van den Heuvel

Cruquiusweg 2

6827 BL Arnhem

Tel: 085 536 36 37

www.mobileservicecentre.eu

Facebook: www.facebook.com/telefoon.smartphone.tablet.reparatie/

Email: info@mobileservicecentre.eu

Laat een reactie achter