Mobile Service Centre binnenkort ook in ROTTERDAM

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft vrijdagochtend wederom een franchise-overeenkomst gesloten, de tweede deze week. Franchisenemer Wasco van der Burg wordt de komende maand door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal omstreeks 1 maart 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in ROTTERDAM-OOST om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Wasco van der Burg, 27 jaar jong, is een geboren en getogen Rotterdammer. Wasco is ongeveer een jaar geleden gestart met zijn onderneming gespecialiseerd in reparaties en onderhoud van computers en laptops. Wij hebben hem medio december 2016 ontmoet tijdens een ICT-evenement in Nieuwegein. Hij maakte een erg gedreven indruk op ons met veel passie voor zijn vak. De aanvulling van zijn dienstenpakket met reparaties van Smartphones en tablets zal een verrijking zijn voor zijn bestaande klantenkring en ongetwijfeld een nieuwe deur openen voor veel consumenten en bedrijven in de Rotterdamse markt. Wij danken Wasco voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre ROTTERDAM-OOST.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt binnenkort 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre ROTTERDAM-OOST en via de website (www.mobileservicecentre.eu) alsdan uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of per email via rotterdam-oost@mobileservicecentre.eu .

De uiteindelijke vestigingslocatie van Mobile Service Centre ROTTERDAM-OOST zullen wij publiceren op onze website zodra deze bekend is.

Gratis parkeren voor de deur is mogelijk bij al onze vestigingen.

Mobile Service Centre Nederland

ing. Gerard van den Heuvel

Cruquiusweg 2

6827 BL Arnhem

Tel: 085 536 36 37

www.mobileservicecentre.eu

Facebook: www.facebook.com/telefoon.smartphone.tablet.reparatie/

Email: info@mobileservicecentre.eu

Laat een reactie achter