Mobile Service Centre DEN HAAG-LEIDSCHENVEEN

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Cliff Mansour wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in december 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in DEN HAAG – LEIDSCHENVEEN om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Cliff Mansour werd morgen (29 september) precies 54 jaar geleden geboren in Suriname. Hij is gehuwd en vader van een dochter. Al geruime tijd heeft Cliff in Den Haag een eigen onderneming die is gespecialiseerd in Computer Hardware & Software Services. Op dit moment is hij voornamelijk als (ZZP) monteur en installateur werkzaam voor ZIGGO. Cliff heeft een opleiding HBO elektro-techniek en als hobby heeft hij inmiddels al wat ervaring opgedaan in de reparatie van smartphones. Een mooie basis om binnenkort door ons opgeleid te mogen worden tot Certified Engineer. De “ontzorging” in ons concept en het deelgenoot willen zijn van een landelijke professionele organisatie  waren essentieel in de besluitvorming van Cliff.    

Wij danken Cliff voor het in ons gestelde vertrouwen, feliciteren hem van harte met zijn 54e verjaardag morgen en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe onderneming Mobile Service Centre

DEN HAAG-LEIDSCHENVEEN.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.  

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt binnenkort 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre DEN HAAG – LEIDSCHENVEEN en via de website (www.mobileservicecentre.eu) alsdan uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of per email via

denhaag-leidschenveen@mobileservicecentre.eu.

De uiteindelijke vestigingslocatie van Mobile Service Centre DEN HAAG-LEIDSCHENVEEN zullen wij publiceren op onze website zodra deze bekend is.

Gratis parkeren voor de deur is mogelijk bij al onze vestigingen.

Mobile Service Centre Nederland

ing. Gerard van den Heuvel

Cruquiusweg 2

6827 BL Arnhem

Tel: 085 536 36 37

www.mobileservicecentre.eu

Facebook: www.facebook.com/telefoon.smartphone.tablet.reparatie/

Email: info@mobileservicecentre.eu

Laat een reactie achter