Mobile Service Centre en Capital Circle Tekenen Financieringsarrangement

PERSBERICHT:

ARNHEM,  27 oktober 2016

Mobile Service Centre en Capital Circle tekenen financieringsarrangement

Mobile Service Centre, een snelgroeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren een financieringsarrangement ondertekend met Capital Circle voor de crowdfunding van nieuwe franchisepartners.

Door middel van dit arrangement heeft Mobile Service Centre zich ervan verzekerd dat gekwalificeerde nieuwe franchisenemers binnen een zeer korte termijn kunnen beschikken over voldoende middelen om hun eigen Mobile Service Centre te openen.

De keuze voor Capital Circle is voor het management van Mobile Service Centre een logische geweest. Het is een verademing om met de professionals van Capital Circle te mogen werken zegt Gerard van den Heuvel, ze spreken de taal van de ondernemer en niet die van een “bankier”. Voor Mobile Service Centre Nederland is het tevens een bevestiging dat wij een goede en solide franchiseformule hebben, de toetsing van Capital Circle heeft zich gericht op de franchiseformule, het management, de financiële situatie van franchisegever  en het business model.

Met dit arrangement is het mogelijk om een gekwalificeerde franchisenemer die de intentie overeenkomst ondertekend heeft in een periode van 30 dagen van voldoende kapitaal te voorzien. In deze periode van 30 dagen hoeft de franchisenemer niet stil te zitten, hij kan de basisopleidingen volgen en alvast een definitieve bedrijfsruimte zoeken.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download)  aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Mobile Service Centre zoekt nog voor een groot aantal gebieden in Nederland professionele partners, die commercieel zijn en gevoel voor techniek hebben. De kandidaten dienen te beschikken over:

– MBO nivo 4 of hoger aan kennis en/of ervaring.

– Servicegerichte instelling

– Goed (lokaal) netwerk te hebben

– Commercieel zijn.

Mobile Service Centre Nederland heeft met de ondertekening van het financieringsarrangement een volgende stap gezet op weg naar een landelijke dekking van vestigingen.

ondertekening-fin-arrang-cc-1

Laat een reactie achter