Mobile Service Centre HARDENBERG

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft afgelopen week wederom een franchise-overeenkomst gesloten. Franchisenemer Marco Klopman wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in april 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in HARDENBERG om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Marco Klopman werd 46 jaar geleden geboren in Harderwijk, is gehuwd met Margreeth en zij zijn samen ouders van 4 kinderen.

Marco is na zijn MBO-opleiding altijd werkzaam geweest in de techniek. Thans is hij werkzaam als onderhoudsmonteur bij een kippenslachterij. Daarnaast heeft hij begin 2017 een bedrijf overge-nomen dat zich bezig houdt met de reparaties van Smartphones (met name displays). Thans acht Marco de tijd rijp voor het fulltime ondernemerschap en ziet hij door de aansluiting bij Mobile Service Centre de kans om van een hobby zijn professie te maken. “Zelfstan-dig maar niet alleen” dat spreekt hem aan. In zijn vrije tijd gaat hij graag toeren met zijn mountain-bike. Als gezinsman doet hij graag leuke dingen met zijn gezin en brengen zij samen veel tijd door in hun stacaravan te Hardenberg.   Wij danken Marco voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem veel succes met zijn onder-neming Mobile Service Centre HARDENBERG.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.

Mobile Service Centre mag sinds kort de titel ‘erkend elektrotechnisch installatiebedrijf’ voeren. Met deze erkenning laat Mobile Service Centre zien dat het reparaties aan Smartphones en tablets snel en vakkundig uitvoert, met extra zekerheden voor de consument. Een onafhankelijke organisatie stelt na jaarlijkse kwaliteitscontroles steeds opnieuw vast of het bedrijf aan de strenge regels voldoet om deze titel te mogen dragen. Kwaliteit is hier dus geen loze kreet maar een belofte. De erkenning van elektrotechnische reparatiebedrijven is een initiatief van UNETO-VNI. De titel geeft klanten extra garantie dat hun apparaat bij deze bedrijven in goede handen is.   

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie tot 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt binnenkort 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre HARDENBERG en via de website (www.mobileservicecentre.eu) alsdan uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of per email via hardenberg@mobileservicecentre.eu.

De uiteindelijke vestigingslocatie van Mobile Service Centre HARDENBERG zullen wij publiceren op onze website zodra deze bekend is.

Laat een reactie achter