Mobile Service Centre NIJMEGEN-KERKENBOS

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft onlangs wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Adem Sarikaya wordt thans door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting eind juli 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in NIJMEGEN om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Adem Sarikaya is 29 jaar jong en woont samen met zijn vrouw en 2 jaar jonge dochter in Nijmegen. Adem is na zijn op de detailhandel gerichte  MBO-4 opleiding thans al geruime tijd manager van twee Vodafone filialen in zijn woonplaats. Een mogelijke switch naar het zelf-standig ondernemerschap houdt hem al een paar jaren bezig. Mede vanwege zijn ruime ervaring in de telecombranche heeft hij zich de laatste maanden georiënteerd binnen deze branche en kwam daarbij uit bij onze organisatie Mobile Service Centre.

De professionele marktbenadering (van zowel de consumenten- als ook de zakelijke markt), onze jarenlange ervaring in de franchise industrie en de “ontzorging” die wij onze franchisenemers bieden, waren argumenten voor Adem om zich bij ons aan te sluiten.  Wij danken Adem voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem veel succes met zijn onderneming

Mobile Service Centre NIJMEGEN-KERKENBOS

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.

Mobile Service Centre mag sinds kort de titel ‘erkend elektrotechnisch installatiebedrijf’ voeren. Met deze erkenning laat Mobile Service Centre zien dat het reparaties aan Smartphones en tablets snel en vakkundig uitvoert, met extra zekerheden voor de consument. Een onafhankelijke organisatie stelt na jaarlijkse kwaliteitscontroles steeds opnieuw vast of het bedrijf aan de strenge regels voldoet om deze titel te mogen dragen. Kwaliteit is hier dus geen loze kreet maar een belofte. De erkenning van elektrotechnische reparatiebedrijven is een initiatief van UNETO-VNI. De titel geeft klanten extra garantie dat hun apparaat bij deze bedrijven in goede handen is.   

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie tot 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt binnenkort 6 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre NIJMEGEN-                                                       KERKENBOS en via de website (www.mobileservicecentre.eu) alsdan uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of per email via nijmegen-kerkenbos@mobileservicecentre.eu.

De vestigingslocatie van Mobile Service Centre NIJMEGEN-KERKENBOS is:

Kerkenbos 1354
6546 BG NIJMEGEN

Gratis parkeren voor de deur is mogelijk bij al onze vestigingen.