Mobile Service Centre ook in Capelle aan den IJssel

Ons vorige persbericht van een paar dagen geleden, waarmee we de verdergaande groei van Mobile Service Centre bekend maakten, had de titel “Mobile Service Centre groeit en bloeit”.De toetreding van wederom een nieuwe franchisenemer binnen een periode van 5 dagen, mag daarvoor een bewijs zijn

Mobile Service Centre, een groeiende en bloeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Lex Faber wordt vanaf volgende week door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in het tweede kwartaal de deuren openen van zijn franchisevestiging in CAPELLE AAN DEN IJSSEL om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Lex Faber, 29 jaar jong, is samen met zijn vriendin (ook ondernemer) en 2 kinderen woonachtig in Rotterdam.  Op dit moment is hij in loondienst werkzaam als reparateur van smartphones en tablets. Zijn passie voor deze bedrijfstak ontstond ten tijde dat hij werkzaam was bij Dynafix waar hij eerder gedurende een periode van 3 jaren devices heeft gerepareerd.

Lex heeft in het nabije verleden als mede-eigenaar van een cateringbedrijf ondernemerservaring mogen opdoen. Naast zijn drukke werkzaamheden en tijd voor zijn gezin probeert hij regelmatig tijd te vinden voor zijn grote hobby: motorrijden. De combinatie van het zelfstandig ondernemerschap in een bedrijfstak waarin hij ruimschoots ervaring heeft, deed hem besluiten onze franchisenemer te worden.  

Wij danken Lex voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe onderneming

Mobile Service Centre CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt binnenkort 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre CAPELLE AAN DEN IJSSEL en via de website (www.mobileservicecentre.eu) alsdan uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of per email via capelleaandenijssel@mobileservicecentre.eu .

De uiteindelijke vestigingslocatie van Mobile Service Centre CAPELLE AAN DEN IJSSEL zullen wij publiceren op onze website zodra deze bekend is.

Gratis parkeren voor de deur is mogelijk bij al onze vestigingen.

Laat een reactie achter