Mobile Service Centre Tiel

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Adriaan Huibers wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in augustus 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in TIEL om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Adriaan Huibers, 32 jaar jong, is geboren en getogen in de Betuwe en wel in Kesteren.  Hij is vader van 2 kinderen en woont sinds kort samen met zijn nieuwe vriendin Paw Ku Thay die even-eens door ons wordt opgeleid tot Certified Engineer, de eerste van het vrouwelijke geslacht. Adriaan heeft al jarenlang zijn ZZP-onderneming “Huibers Dienst-verlening” waarmee hij zijn diensten en service aanbiedt aan ondernemingen en particulieren. Zijn bedrijfsactiviteiten zijn met name gericht op projecten binnen de bouwsector. Daarnaast heeft hij een passie om tuinen aan te leggen en te onderhouden. In zijn vrije tijd toert hij graag rond op zijn Kawasaki motorfiets. De “ont- zorging” in ons concept en het standpunt “zelfstandig maar niet alleen” waren essentieel in zijn besluitvorming.    

Wij danken Adriaan voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre TIEL.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.  

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt binnenkort 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre TIEL en via de website (www.mobileservicecentre.eu) alsdan uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of per email via tiel@mobileservicecentre.eu .

De uiteindelijke vestigingslocatie van Mobile Service Centre TIEL zullen wij publiceren op onze website zodra deze bekend is.

Gratis parkeren voor de deur is mogelijk bij al onze vestigingen.

Laat een reactie achter