Nieuwe Mobile Service Centre vestiging in Venray

PERSBERICHT:

ARNHEM,  23 september 2016

Mobile Service Centre vestigt zich ook in VENRAY

Mobile Service Centre, een groeiende nationale formule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft afgelopen week wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer André Linders zal omstreeks 1 oktober 2016 de deuren openen in VENRAY en aldaar de markt bedienen bij de repartie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download)  aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te anaylseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit  op  uw locatie te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of  defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt 7 dagen per week  terecht bij Mobile Service Centre Venray en via de website (www.mobileservicecentre.eu) uw afspraak in plannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of  per email via venray@mobileservicecentre.eu .

U vindt Mobile Service Centre Venray aan de Oude Oostrumseweg 19B, 5802 CA te Venray. Gratis parkeren voor de deur is mogelijk bij al onze vestigingen.

Mobile Service Centre Nederland

ing. Gerard van den Heuvel

Cruquiusweg 2

6827 BL Arnhem

Tel: 085 536 36 37

WhatsApp: 06-21803531

www.mobileservicecentre.eu

Facebook: www.facebook.com/telefoon.smartphone.tablet.reparatie/

Email: info@mobileservicecentre.eu

Laat een reactie achter