Samsung Galaxy Batterij Vervangen Zetten

Kies uw type Samsung Galaxy voor meer informatie over het vervangen dan de batterij

 

Een Samsung Galaxy batterij vervangen of reparatie in Zetten

Het vervangen van uw Samsung Galaxy batterij is een groot gedeelte van ons dagelijkse werk in Zetten. Per dag vervangen wij in Zetten meerdere malen een accu van een Samsung Galaxy telefoon, een reparatie van een Samsung batterij duurt dan ook maar 20 tot 30 minuten. Voor het repareren van uw Samsung Galaxy accu zijn niet altijd voldoende batterijen op voorraad in Zetten. Als u ongeveer een werkdag voor de reparatie contact met ons opneemt dan is uw nieuwe Samsung Galaxy accu op tijd binnen in Zetten voor de reparatie van uw Samsung Galaxy batterij.

Garantie op een vervangen Samsung Galaxy batterij in Zetten

Wij gebruiken voor het vervangen van uw Samsung Galaxy batterij in Zetten een originele Samsung Galaxy batterij. Met dit originele onderdeel geven wij u 6 maanden garantie op de Samsung Galaxy accu reparatie. 

Behoud van data bij Samsung Galaxy accu reparatie in Zetten

In nagenoeg alle gevallen blijft uw data behouden als wij in Zetten uw Samsung Batterij vervangen. Echter net als bij iedere reparatie kan er iets fout gaan waardoor de data alsnog verloren gaat. Wij adviseren onze klanten dan ook altijd om een backup van de data te maken voor dat wij beginnen aan de batterij reparatie van uw Samsung Galaxy.

Vestigingen Samsung Galaxy batterij reparatie

Voor het vervangen van uw Samsung batterij bent u dagelijks welkom in de volgende vestigingen:

Samsung Galaxy Batterij Reparatie in Arnhem