Telefoon Winkel Arnhem

telefoon winkel arnhemDe telefoon winkel Arnhem dat is Mobile Service Centre! bij ons ben je aan het juiste adres voor uw Telefoon reparatie, Tablet, Laptop of Macbook reparatie of als uw computer defect is. Of het nou gaat om een kapot iPhone scherm, of een defecte accu in uw Samsung toestel. Wij doen het bij telefoon winkel Arnhem allemaal! Bij ons ontvang je 12 maanden garantie op onze reparaties in onze telefoon winkel Arnhem en wij werken met originele onderdelen.

De meeste reparaties duren ongeveer 30 minuten en u kunt hier op wachten. Wij houden van een open uitstraling, dat betekent dat u kunt zien hoe de reparatie wordt uitgevoerd in onze telefoon winkel Arnhem . Dus bent u op zoek naar een telefoon winkel Arnhem , bel dan snel naar 026-2020446 of Chat met ons naar ons zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen! bekijk snel de fantastische reviews van telefoonzaak arnhem en zie wij u al voor zijn gegaan!

iPhone reparatie in telefoon winkel arnhem

Uw iPhone kapot? En bent u op zoek naar een telefoon winkel Arnhem die dit kan oplossen? Zoek niet verder, wij repareren al jaren iPhones! voor iPhone scherm reparatie bieden wij 2 verschillende opties aan, een hoogwaardig kopie scherm(AAA+) met 6 maanden garantie of een gelijkmatig aan het originele scherm(OEM) met 12 maanden garantie. Het verschil tussen deze schermen zit hem voornamelijk in de kleuren van het kopie scherm deze kunnen wat feller/doffer uitvallen en het scherm kan wat hoger liggen in het frame ten opzichte van het OEM scherm. Qua functionaliteit merk je geen verschil. Gemiddeld duurt een iPhone scherm reparatie 30 minuten, u kunt hier onder het genot in onze telefoon winkel Arnhem met een bak koffie op wachten.

Het kan ook voorkomen dat uw iPhone batterij heel snel leegloopt of uitvalt voordat hij leeg is, dit kunnen wij ook verhelpen door een nieuwe batterij te plaatsen. Op een batterij/accu geven wij standaard 6 maanden garantie. Een batterij duurt gemiddeld 15-30 minuten en wederom kunt u hier op wachten. De prijzen hiervoor vind u hier of u kunt ze opvragen per mail, bel onze telefoonzaak Arnhem op 026-2020446 of u kunt met ons chatten.

Samsung reparatie klaar terwijl u wacht

Wij zijn ook een reparatie winkel voor Samsung toestellen, woont u in Arnhem of omgeving dan bent u bij ons van harte welkom. Wij repareren alle Samsung modellen, dus heeft u uw scherm kapot of kunt u niet meer lang doen met uw batterij/accu? Dan zorgen wij ervoor dat dit opgelost wordt! Wij gebruiken voor Samsung toestellen uitsluitend originele Samsung onderdelen, wij geven hier ook 12 maanden garantie op. Wilt u een prijs opvragen of of een reparatie inplannen? bel dan nu op 026-2020446 !

Huawei reparatie met originele onderdelen

Ook zijn wij een telefoon winkel Arnhem voor Huawei toestellen! Heeft u uw Huawei scherm kapot of loopt uw accu snel leeg? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen! Wij zijn een expert in scherm/batterij reparaties voor Huawei telefoons. Ook kunnen wij u helpen als het toestel niet meer goed oplaad! Op onze Huawei reparaties geven wij tot 12 maanden garantie, de reparatie duurt ongeveer 30-45 minuten! Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bereiken.

Ook Tablet en iPad reparatie in onze Telefoonzaak arnhem

Wij repareren niet alleen smartphones, wij repareren ook uw iPads! Dus heeft u een iPad met een gebroken glas? Of is uw batterij/accu niet meer betrouwbaar en loopt hij snel leeg of hij valt zelfs uit? Dan bent u bij telefoon winkel Arnhem aan het juiste adres! iPad reparaties duren wel wat langer dan een gemiddelde telefoon reparatie, dit komt omdat de schermen van de iPads vastgelijmd zitten en dit heeft tijd nodig om los te komen. Wij zijn ongeveer 2-4 uur bezig met een iPad reparatie, u kunt hier op wachten als u wilt maar wij nemen aan dat u in dit tijdsbestek wel wat anders te doen heeft. Op onze iPad reparaties zit tot 12 maanden garantie. beter kan niet bij onze telefoon zaak arnhem!

Andere toestellen laten repareren bij ons.

Heeft u een ander model dan in de bovengenoemde merken? Wees gerust want als wij er onderdelen voor kunnen krijgen kunnen wij het ook maken! Wij zijn namelijk een telefoon winkel arnhem die gespecialiseerd is in reparaties! Dus of u een Nokia, Sony, Oppo, Oneplus of een ander merk toestel heeft, wij kunnen uw helpen met al uw defecten hier aan!

De beste Macbook telefoon winkel Arnhem

Woont u in Arnhem of omgeving en bent u opzoek naar een reparatie winkel die uw Macbook probleem oplost? Kom dan naar ons!  Wij repareren uw Macbook snel en vakkundig. Wij repareren voornamelijk Macbook schermen en accu’s, maar u kunt bij ons ook terecht als uw Macbook niet meer aangaat of uw toetsenbord/ trackpad werkt niet meer. Bel nu naar 026-2020446 voor vrijblijvend advies!

Uw Laptop reparatie bij ons laten fixen

Wij kunnen ook laptops repareren van verschillende merken! Gaat het bijvoorbeeld om een Acer, Asus, Hp, Dell of een ander merk die een defect heeft? Dan kunt u deze bij onze telefoonzaak Arnhem langsbrengen op de Simon Stevinweg 15!  Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen! Houdt er wel rekening mee dat het helaas niet altijd waard is op uw oude laptop te repareren, als uw laptop bijvoorbeeld al 5 of 6 jaar oud is kan het misschien een beter idee zijn om een nieuwe te kopen. Wij bieden gratis en eerlijk advies!

Afspraak maken bij de telefoon winkel Arnhem

bij ons is het mogelijk tussen op Maandag tot en met  Vrijdag van 09:30 tot 17:30 zo binnen lopen op de Simon Stevinweg 15 in onze telefoon winkel arnhem ! ook kunt u een afspraak maken voor u toestel door 026-2020446 te bellen ons te E-mailen via contact of snel een berichtje te sturen via de livechat rechtsonder.