Uneto-Vni

Wanneer u elektrotechnische apparatuur laat repareren dan wilt u zekerheid. Zekerheid dat u hebt gekozen voor een professioneel bedrijf, met goed opgeleid personeel. Met uitstekende service en duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden.

Kies daarom voor een bedrijf dat werkt volgens de UNETO-VNI Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven. Deze onafhankelijke regeling biedt u de zekerheid dat uw reparatie in juiste handen is. Of het nu gaat om witgoed, bruingoed, telecom of computerapparatuur. Kies voor een bedrijf met de Erkenningsregeling Elektrotechnische reparatiebedrijven bij u in de buurt.

De Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven is exclusief voorUNETO-VNI-lidbedrijven en staat voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Duidelijkheid in reparatie- en garantievoorwaarden
  • Deskundigheid
  • Vakmanschap
  • Goede service en advies

Garantie en kwaliteit

De erkenningsregeling garandeert een vastgesteld kwaliteitsniveau dat door een onafhankelijk bureau wordt getoetst.

Snel en adequaat

De wasmachine die dienst weigert terwijl de kinderen net zijn teruggekeerd van een modderig weekend kamperen. Een televisie die ineens op zwart gaat terwijl u klaar zit om uw favoriete serie te kijken. Een mobiele telefoon die kapot is gevallen of uw tablet die het begeeft. Slecht een paar voorbeelden van ergerlijke ongemakken die vragen om een snelle en daadkrachtige reactie. In dergelijke situaties wilt u maar één ding: snel een goede en betrouwbare reparateur vinden die een adequate oplossing biedt.

Uw product in goede handen

Voordat het UNETO-VNI erkende reparatiebedrijf uw reparatie snel en vakkundig uitvoert, wordt eerst gekeken naar zaken als de economische waarde van het product, de duurzaamheid en dus naar de juiste balans tussen repareren en vervanging.

Met de duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden die het erkende reparatiebedrijf hanteert, weet u zeker dat uw product in goede handen is én dat de reparatie financieel verantwoord is.

Gegarandeerd kwaliteitsniveau

Dit betekent:

  • duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden;
  • goede service en ruime ervaring in het werk;
  • adequaat opgeleide mensen;
  • hoog kwaliteitsniveau dat jaarlijks wordt gecontroleerd.

Zo bent u er zeker van dat uw apparaat in vertrouwde handen is.