Rotterdam-Overschie

Welkom bij Mobile Service Centre Rotterdam-Overschie,

De taken en klantenservice van Mobile Service Centre Rotterdam-Overschie zijn vanaf 1 april 2018 overgenomen door onze vestiging in Spijkenisse. Ook in het geval bij u als klant van onze vestiging in Rotterdam sprake is van een garantiegeval staan wij uiteraard graag (kosteloos) voor u klaar.

Is uw telefoon of tablet stuk? Geen probleem, wij repareren uw telefoon of tablet op een professionele wijze met ( waar mogelijk ) originele onderdelen.

De meeste reparaties van uw telefoon zijn klaar terwijl u wacht, voor de reparatie van uw tablet heeft u wat meer geduld nodig, deze is vaak met 2 dagen weer gerepareerd.

Of het nu gaat om een breuk in uw frontglas, vervangen van een batterij of een telefoon die niet opstart, iedere reparatie gaat met de hoogst mogelijke service en dienstverlening.

Via onze website maakt u makkelijk en eenvoudig zelf een afspraak wanneer het u uitkomt. Wilt u een afspraak buiten onze openingstijden, neem dan contact met ons op. Naast een haal-/breng service behoort ook een reparatie bij u thuis of op uw werk tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0181-727026 of mailen naar spijkenisse@mobileservicecentre.eu

Wij zijn gevestigd in Spijkenisse op het bedrijventerrein Molenwatering ( naast bedrijventerrein Halfweg ) slechts 5 minuten vanaf de A15 en zijn goed te bereiken voor de reparatie van uw telefoon of tablet o.a. vanuit Hoogvliet, Zuidland, Heenvliet, Hekelingen, Rozenburg, Brielle en Hellevoetsluis. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren.

Wij verwelkomen u graag op de Curieweg 16 in Spijkenisse.

Met vriendelijke groeten,

Team Mobile Service Centre Spijkenisse

 

        

 

 Openingstijden:

Maandag: 9:00-17:30
Dinsdag: 9:00-17:30
woensdag: 9:00-17:30
Donderdag: 9:00-17:30
Vrijdag: 9:00-17:30
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: op afspraak
Mobile Service Centre
tijdelijk verhuisd naar Spijkenisse.
  0181-727026