Tiel

Welkom bij Mobile Service Centre Tiel,

Heeft u problemen met uw telefoon of tablet, of is deze stuk? Komt u dan gerust langs, wij repareren uw telefoon of tablet op een professionele wijze daar waar mogelijk gebruiken we originele onderdelen.
De meeste reparaties kunt u onder het genot van een kop koffie of thee op wachten, hier mag u ook gewoon bij aanwezig zijn. Tablets duren vaak wat langer houdt u dan rekening op een dag of 2. Wij staan enkel en alleen voor kwaliteit en service, op al onze reparaties heeft u dan ook 12 maanden garantie.
Bent u toe aan een nieuwe iPhone of iPad, of wilt u gewoon even wat anders? Maar de prijs houdt u tegen, en u wilt wel een goed toestel dus niet zomaar een tweedehandse? Dan hebben wij ook daar de oplossing voor u: U kunt bij ons refurbished iPhone of iPad aan schaffen met 24 maanden garantie. Dan heeft u voor een mooie prijs een mooi en goed toestel.
Ook is het mogelijkheden om een verzekering van uw toestel af te sluiten, met uiteraard een goede service waar ook de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij vertellen u hier graag onder het genot van een kop koffie of thee meer over de mogelijkheden, wij maken u zorgen vrij!
 
Wij begrijpen ook dat u erg druk bent en niet altijd tijd heeft om bij ons langs te komen, maar dat uw toestel toch gerepareerd dient te  worden. Daarom heeft u ook bij ons de mogelijkheid dat wij uw toestel repareren op locatie waar u bent. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via 0344 792001 of emailen naar tiel@mobileservicecentre.eu
 
U mag altijd bij ons binnen komen lopen, wij zullen er naar streven dat u zo snel mogelijk geholpen word. Als u er zeker van wilt zijn dat u direct geholpen word, dan kunt u het beste een afspraak maken via de site of door contact met ons op te nemen.
 
Wij zijn gevestigd aan de Amperestraat 6 4004 KB te Tiel op slecht 3 minuten vanaf de a15. Gratis parkeerplaatsen recht voor de deur!
 
Voor bedrijven, stichtingen en andere organisaties zijn er ook zeker diverse mogelijkheden, geen zorgen meer over uw toestellen dat kan voor u helemaal uit handen genomen worden. Dat is ook weer een zorg minder en kunt u weer lekker ondernemen.
 
Heeft u vragen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen, of kom u gewoon langs en stel uw vragen onder het genot van een lekker kop koffie of thee.
 
Vriendelijke Groet,
 
Team Mobile Service Centre Tiel.
 Openingstijden:

Maandag: 9:00-17:30
Dinsdag: 9:00-17:30
woensdag: 9:00-17:30
Donderdag: 9:00-17:30
Vrijdag: 9:00-17:30
Zaterdag: 10:00-14:00
Zondag: op afspraak
Mobile Service Centre
Amperestaat 6
4004 KB Tiel
  0344-792001