Goes

Voor deze vestiging zijn wij op zoek naar een franchisenemer. Meer informatie vindt u hieronder en hier.

Mobile Service Centre is een snel groeiende franchiseorganisatie in Nederland en België gespecialiseerd in de reparatie van Smartphones en tablets. De organisatie heeft de ambitie om met uiteindelijk circa 150 vestiging in Nederlander marktleider te worden in deze reparatiebranche.

Mobile Service Centre mag de titel ‘erkend elektrotechnisch reparatiebedrijf’ voeren. Met deze erkenning laat Mobile Service Centre zien dat het reparaties ssn smartphones en tablets snel en vakkundig uitvoert, met extra zekerheden voor de consument. Een onafhankelijke organisatie stelt na jaarlijkse kwaliteitscontroles steeds opnieuw vast of het bedrijf aan de strenge regels voldoet om deze titel te mogen dragen. Kwaliteit is hier dus geen loze kreet maar een belofte. De erkenning van elektrotechnische reparatiebedrijven is een initiatief van UNETO-VNI. De titel geeft klanten extra garantie dat hun apparaat bij deze bedrijven in goede handen is. Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie tot 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Ook is Mobile Service Centre tot op heden de enige keten die door het onafhankelijke review platform KIYOH zich door al haar klanten laat beoordelen en uit deze beoordelingen een 9+ scoort. Dit zegt niet alleen veel over de kwaliteit van onze dienstverlening, maar zeker ook over het niveau van onze opleidingen en de input van onze ondersteuning.

Jaarlijks investeren de consumenten in Nederland circa 1 miljard euro aan dit soort reparaties dus een enorm marktpotentieel. Voor de locatie GOES(en omstreken) zijn wij op zoek naar een ambitieuze franchisenemer die wij na een gedegen opleiding volledig ontzorgen waardoor hij/zij zich volledig kan richten op zijn eigen onderneming met een enorme groeipotentie. Het verdienmodel is uitstekend en wij lichten u dat graag toe in een persoonlijke presentatie op ons hoofdkantoor te ARNHEM.

Bent u de (aspirant)ondernemer met een professionele en servicegerichte instelling die graag met ons wil samenwerken volgens het “klaar-terwijl-u-wacht” principe en die affiniteit heeft met smartphones en tablets, en die bovendien minimaal een MBO-4 opleiding heeft neem dan contact met ons op via franchise@mobileservicecentre.eu.

Wij vernemen erg graag van u.

Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf voor uw smartphone en/of tabletreparatie? U maakt eenvoudig online een afspraak bij één van de volgende vestigingen:

Breda-Oost

Spijkenisse

Franchisenemer gezocht!
Meer informatie vindt u hier

Openingstijden:

Maandag0:00-0:00
Dinsdag:0:00-0:00
Woensdag:0:00-0:00
Donderdag:0:00-0:00
Vrijdag:0:00-0:00
Zaterdag:0:00-0:00
Zondag:op afspraak