Haal & Breng service

Welkom bij Mobile Service Centre haal & breng service.

Onze vestiging in Nijmegen Kerkenbos is vanaf 1 april gesloten.
De werknemers van deze vestiging zullen met ingang van deze datum beginnen met onze nieuwe dienstverlening.

De gedachte van Mobile Service Centre is altijd geweest om met topkwaliteit onderdelen, unieke service, 12 maanden garantie en het “klaar terwijl u wacht principe” onze klanten gelukkig te maken.
Vandaag de dag tillen wij onze service naar een nóg hoger niveau! Bij een groot deel van onze klanten komen wij al thuis of op het werk. De volgende keer dat u een kapotte telefoon of tablet heeft komen wij graag naar u toe. Wij hebben besloten om onze dienstverlening volledig locatie onafhankelijk te maken. Wij repareren uw telefoon of tablet op locatie of aan huis, dit biedt een uitkomst voor iedereen die minder mobiel is, geen tijd heeft om langs te komen of simpel weg het gemak wil ervaren van onze nieuwe werkwijze.

Wij repareren uw telefoon of tablet op een professionele wijze met originele onderdelen.
Of het nu gaat om een breuk in het frontglas, vervangen van een batterij of uw telefoon start niet meer op, iedere reparatie gaat met de hoogst mogelijke service en
dienstverlening. De meeste reparaties van uw telefoon zijn klaar terwijl u wacht, uw tablet is vaak met 2 dagen weer gerepareerd. Naast reparaties bieden wij ook hoesjes en accessoires.

In verband met de corona crisis hebben wij onze nieuwe werkwijze tijdelijk aangepast. In plaats van op locatie repareren bieden wij nu ook haal en breng service aan.
Op deze manier kunnen wij u nog steeds dezelfde service bieden die u van ons gewend bent, maar tijdelijk op een aangepaste manier.

Met vriendelijke groet,

Mobile Service Centre Haal & Breng service

Sverre van den Berg

 

Mobile Service Centre Haal & Breng service
nijmegen@mobileservicecentre.eu

Openingstijden:

Maandag9:00-18:00
Dinsdag:9:00-18:00
Woensdag:9:00-18:00
Donderdag:9:00-18:00
Vrijdag:9:00-18:00
Zaterdag:9:00-18:00
Zondag:op afspraak