Zetten

Welkom bij Mobile Service Centre Zetten!

Mobile Service Centre Zetten heeft op 15 juli haar deuren geopend! Wij zijn de afgelopen tijd er druk geweest met het strak maken van de winkel, zodat u vanaf het moment dat u binnenstapt, overtuigd bent van de kwaliteit van onze dienstverlening!

Nu vraagt u zich vast af; Wat doet Mobile Service Centre?

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van uw telefoon en / of tablet op een professionele wijze. Dit doen wij enkel met waarbij mogelijk originele onderdelen van de hoogste kwaliteiten! Of het nu gaat om een kapot beeldscherm, het vervangen van een batterij of dat uw telefoon helemaal niet meer opstart. Iedere reparatie wordt zo snel mogelijk opgepakt, zodat u snel weer gebruik kan maken van uw toestel. De meeste reparaties van uw telefoon zijn namelijk klaar terwijl u wacht (ong. 30 min). Heeft u een tablet? Dan is deze vaak met 2 uur weer gerepareerd!

Naast het repareren van toestellen bieden wij ook hoesjes, tempered glasses en andere accessoires aan om ervoor te zorgen dat uw toestel langer mooi en heel blijft. Bent u opzoek naar een andere telefoon en is een nieuwe te duur? Dan kunt u informeren naar ons aanbod van Refurbished telefoons!

Wij zijn gevestigd in Zetten naast de Albert Heijn. Dit op slechts 5 min afstand vanaf de A15 waardoor we voor vrijwel iedereen goed te bereiken voor de reparatie van uw telefoon of tablet vanuit Herveld, Heteren, Opheusden, Dodewaard, Nijmegen, Andelst, Driel, Oosterhout, Lent, Elst, Slijk-Ewijk, Kesteren, Ochten, Valburg, Ressen en Bemmel.

Geen zin of geen tijd om naar onze winkel te komen? Ook een reparatie bij u thuis of op uw werk behoort tot de mogelijkheden! Voor meer informatie over deze dienstverlening kunt u contact opnemen via 0488-727272 of emailen naar Zetten@mobileservicecentre.eu

Langskomen in onze nieuwe vestiging? Vanwege de Corona maatregelen en de waarde die wij hechten aan uw welzijn laten wij slechts een beperkt aantal klanten tegelijk toe in onze winkel. Neem daarom voor de zekerheid even contact op voor een afspraak.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel!

Beatrixplein 19
6671 KA Zetten

Openingstijden:

Maandag12:00-17:00
Dinsdag:10:00-17:00
Woensdag:10:00-17:00
Donderdag:10:00-17:00
Vrijdag:10:00-17:00
Zaterdag:10:00-16:00
Zondag:op afspraak