Zakelijke gebruikers

Altijd een Mobile Service Centre in de buurt
Een accountmanager laat zijn smartphone vallen. Kapot! Is hier binnen jouw bedrijf iets voor geregeld? Het zou moeten, want klantgegevens, mail, de route, afspraken… het mobieltje is onmisbaar. Vooral op een werkdag.

Snelle reparatie
Geen nood! Er is altijd wel een Mobile Service Centre in de buurt. Dankzij onze vakkundig opgeleide en gecertificeerde medewerkers zijn 96% van de smartphones en tablets binnen 30 minuten gerepareerd en kan je college weer de weg op. Een drama verandert in een snelle reparatie met originele onderdelen voor alle merken smartphones en tablets. Met 12 maanden garantie.

Op locatie repareren
Is er geen tijd of mogelijkheid om een Mobile Service Centre in de buurt te bezoeken? Dan komen wij het mobieltje gewoon op locatie repareren. Desgewenst halen en brengen we de smartphone of tablet.

Data overzetten op leentoestel
Is er onverhoopt meer aan de hand met het toestel, dan zetten we de data in een handomdraai over op een vergelijkbaar leentoestel. Het is prettig dat je zeker weet dat het mobiel in goede handen is bij een van de Mobile Service Centres. Dankzij UNETO-VNI Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven heb je de garantie dat je met een professioneel bedrijf te maken hebt met een uitstekende service en duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden.

Neem contact op
Is er behoefte aan een onderhouds- of servicecontract, een storingsdienst of weekendservice? Neem vrijblijvend contact op met het Mobile Service Centre bij jou in de buurt. Voor het gemak hebben we een landelijke dekking!

Peter van Oorschot uit Breda
“Nét voordat ik weg wil rijden van Breda naar Utrecht merk ik dat mijn zakelijke smartphone leeg is en niet meer oplaadt. Wat nu? Ik moet over een uur in Utrecht staan. Via het toestel van mijn vrouw bel ik de zaak. Ook zij hebben geen pasklaar antwoord. Ik heb goede verhalen gehoord over het Mobile Service Centre. Ik maak een afspraak met de vestiging in Houten voor over drie kwartier en spring de auto in. Ik heb daar max 10 minuten om mijn toestel te laten repareren. Binnen acht minuten sta ik buiten. Kwestie van nieuw onderdeeltje erin en afrekenen. De factuur krijg ik op mijn mail (voor de baas).